Golf spelen in de Algarve

Golfparadijs Algarve.

Golf spelen in de Algarve. Zeker in de winters wanneer vooral de ouderen goed op hun gezondheid moeten letten is het van belang toch die heerlijke winterzon vol met de belangrijke vitamine D te ontvangen. Dat kan natuurlijk op het balkon van 1 van onze appartementen of in onze vakantievilla waar u overwintert. Maar een gezonde doses beweging in de winterzon is ook erg belangrijk. Het klimaat bepaalt eigenlijk alles. Om toch op gepaste afstand van de medemens gezond en sportief bezig te zijn gaan veel overwinteraars naar de Algarve om een heerlijk en gezond rondje golf te spelen. Daartoe biedt de Algarve erg veel mogelijkheden. Hier ligt het merendeel van de 83 golfcourses die Portugal momenteel rijk is.

Quinta do Lago en Vale do Lobo.

De wereldberoemde courses van Quinta do Lago en Vale do Lobo die vlak bij Faro liggen behoren tot de wereldtop. Zij bieden natuurlijk het ultieme golfgenot. De laatste jaren is ook de golfcourse Monte Rei in het oosten van de Algarve sterk in opkomst. Ervaren golfers beoordelen nu deze course zelfs met de beste prijs- kwaliteitsverhouding van heel Portugal.

Algarve golf

Minder pretentieuze golfbanen met wat lagere green fees maar die echter weinig onderdoen voor deze courses liggen over de hele Algarve verspreid. In de directe omgeving van uw overwinteradres in Carvoeiro vindt u de courses Vale do Milho, een mooie heuvelachtige 9-hole par 3 baan om te ontspannen en weer even “los te komen”. Gramacho met par 72 en 18 holes en natuurlijk de prachtige golfbaan Vale da Pinta liggen in de buurt. Golf spelen in de Algarve. Vlak bij Silves ligt de baan Silves Golf met 18 holes en par 70. Overwintert u bij ons in het appartement Vila Arade met zeezicht in Portimao, dan zijn deze courses ook goed bereikbaar en kunt u ook kiezen uit meerdere andere banen zoals Alamos Golf, Alto Golf, Morgado, Penina Resort. Pin High!

Wilt u fijn gaan golfen in de Algarve en een Luxe Vakantiehuis Portugal Huren, ga dan voor zekerheid en boek snel on-line.

copyscape