Wat kost 3 maanden overwinteren in de Algarve?

Wat kost 3 maanden overwinteren in de Algarve, Portugal? Een moeilijke vraag want veel hangt af van waar u in de Algarve wilt huren om te overwinteren. Maar ook wat u verwacht te krijgen voor uw geld. Of liever gezegd, wat zijn uw eisen waaraan uw winterzonvakantie aan moet voldoen. Wilt u overwinteren inhuizen die staan in de golfresorts Vale do Lobo of Quinta do Lago, dan gaat 3 maanden overwinteren in de Algarve u relatief erg veel geld kosten.

Dit is een heel dure streek in de Algarve waar vele rijken der aarde een zeer mooie en luxe villa hebben. Ook beroemdheden van over de hele wereld hebben hier een huis. De streek is schitterend met mooie en goede golfbanen. Er zijn veel speciale- en dure restaurants en ook de prijzen in de winkels zijn er hoog.Een erg prijzige overwintering, maar dan heb je ook heel veel.

Wat kost 3 maanden overwinteren in de Algarve, Portugal?

Drie maanden overwinteren in de Algarve hoeft niet veel te kosten.

Bent u bereid om het met wat minder te doen, dan zijn de appartementen en de villa van Algarve Vakantie Verhuur een prima optie om voor een redelijke prijs te overwinteren. Alles weliswaar met wat minder groot en luxe dan de “paleizen” in de buurt van Faro maar zeker geen grote concessie wat woongenot en leefomgeving betreft.

Algarve Vakantie Verhuur – Betaalbaar overwinteren in de Algarve, Portugal
Onze vakantiehuizen liggen mooi centraal, zijn zeer compleet uitgerust, de werkster komt 2x per week. En ook uw beddengoed en handdoeken worden wekelijks verschoond. En, voor 3 maanden overwinteren maken we een speciale, all-in prijs zodat overwinteren bij ons in de Algarve betaalbaar blijft. De accommodaties liggen in de regio Praia do Carvoeiro en Praia da Rocha. Niet de duurste streek van de Algarve maar ook niet de goedkoopste.

Voor echt goedkoop overwinteren aan de kust dient u uw vakantiehuis in de Algarve te zoeken in het verre westen of oosten van de Algarve. Of in de meer noordelijke streken zoals in de provincie Alentejo. Maar, “alle waar naar zijn geld” zegt het bekende spreekwoord. Tenslotte gaat u overwinteren in de Algarve om te genieten van de heerlijke winterzon. Niet om “op een koopje” te gaan afzien in een vochtig achteraf-huisje zonder mogelijkheden tot verwarming wanneer dat nodig zou zijn en ver van alles verwijderd. Dus tja, wat kost 3 maanden overwinteren in de Algarve?

copyscape