Vila Arade Appartement – Portimao

Het luxe appartement Vila Arade.

Vila Arade Appartement – Portimao. Door de aanleg van een lange strekdam en het opspuiten van erg veel zand is het vakantieoord Praia da Rocha ontstaan. Het is een onderdeel van de stad Portimao en een groot succes geworden. Inmiddels zijn er vele hoge vakantieflats gebouwd, is de boulevard een paradijs voor hen die van winkeltjes, bars en restaurants houden. Langzaam ontstond een prachtige commerciële jachthaven aan de monding van de rivier de Arade. Er is veel bebouwing met accommodaties voor toeristen. Op het brede strand worden in de zomer vele festivals gehouden zoals bij de strandclub NoSoloAgua en andere restaurants. Het grootste hiphoffestival ter wereld wordt in Praia da Rocha gehouden. Het Rolling Loud Festival geheten. Of het bekende Afro Music festival.

Vila Arade Appartement – Portimao

Op slechts een kwartiertje lopen, dus weg van de directe levendigheid en drukte van Praia da Rocha, ligt ons 1 slaapkamer appartement met 2 balkons. Edificio Vila Arade, een klein complex met 3 lage woonblokjes Op de derde etage, tevens de bovenste. Vanaf de terrassen is het uitzicht adembenemend. Over de Arade rivier helemaal naar de vissershaven en boulevard van het dorp Ferragudo. Vanaf het dakterras, waar de gemeenschappelijke BBQ staat is het uitzicht nog wijder.

Uw vakantieappartement heeft 1 ruime dubbele slaapkamer en is het meest ideaal voor een (echt)paar. In de woonkamer staat een ruime slaapbank voor 2 personen dus kunnen de 78m2 ook bewoning door door 4 personen is moglijk.

Tot 4 personen. Zeezicht, gratis parkeren. 2 balkons, huisdieren welkom. Lift vanuit garage tot aan uw voordeur. Drempelloos appartement met zeezicht. Uw golftassen kunt u veilig opbergen in uw eigen opslagruimte in de ondergrondse garage.

copyscape