Waar overwinteren gepensioneerden?

Waar overwinteren gepensioneerden? Welke plaats om te overwinteren in de Algarve? De meeste overwinteraars vindt u natuurlijk in de kuststrook van de Algarve. De voorzieningen zijn modern en goed te bereiken. Ook voor de overwinteraar die graag gaat golfen zijn er vele mogelijkheden. De Algarve bestaat ruim 7.000km2 en u kan er meer dan 40 golfcourses vinden. Alle met verschillende par, met of zonder handicap maar alle met goede strakke greens.

Waar overwinteren gepensioneerden?

Algarve overwinteren in Portugal is bij veel senioren zeer geliefd. En overwinteren in de Algarve is voor velen een geweldige ervaring. Zeker wanneer ook hun honden of huisdieren welkom zijn. Ons klimaat zorgt ervoor dat vele ouderen de koude winterse maanden willen ontvluchten om in de Algarve van de winterzon te kunnen genieten.
De Algarve is zeer divers en veel zal van uw budget afhangen in de bepaling in welke plaats u de wintermaanden gaat doorbrengen.

Vooral de badplaats Monte Gordo is vaak low-budget, heeft veel voorzieningen voor overwinteraars en ligt aan het strand, dicht bij de Spaanse grens die wordt gevormd door de rivier de Guadiana. Qua voorzieningen denk maar aan Nederlandse huisartsen, winkels, gezellige restaurants en natuurlijk het strand op steenworp afstand. Daarnaast behoort ook Albufeira tot een van de favoriete overwinterbestemmingen aan de Algarve, maar zeker ook tot een zeer levendige zomerbestemming voor veel jongeren.

Welke plaats is het beste om te overwinteren in de Algarve?

De vakantiehuizen van Algarve Vakantie Verhuur liggen buiten de mondaine, prijzige gebieden van de centrale Algarve. Zij liggen aan de westkant van de centrale Algarve waarbij de grens tussen centraal en west getrokken wordt door de rivier de Arade waaraan de stad Portimao is gelegen. Een streek waar de boodschappen en de huizen nog goed te betalen zijn en vanwaar de rest van de Algarve goed bereikt kan worden.

Waar overwinteren gepensioneerden?

Tussen Praia de Benagil en Praia do Carvoeiro ligt onze grote vakantievilla aan de kust. Heerlijk stil en rustig in een zeer grote tuin en op slechts 15 minuten lopen van het strand. Door de landelijke maar toch centrale ligging zal ook uw hond zich hier heerlijk kunnen vermaken en genieten. Tegen het centrum van Praia do Carvoeiro liggen onze twee appartementen. Op de tweede etage (met lift) van een gebouwtje met 3 verdiepingen. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers en een balkon op het zuiden. Aan de rand van de stad Portimao, met prachtig uitzicht op de rivier de Arade, het dorp Ferragudo en met Praia da Rocha op steenworp afstand, ligt het appartement Vila Arade. Een appartement met 1 ruime dubbele slaapkamer, 2 forse balkons en gratis parkeergarage. Vraag meer info, rechtstreeks bij de Nederlandse particuliere eigenaar.

copyscape