Wat kost een appartement huren per maand in de winter?

Wat kost een appartement huren per maand in de winter? In een hoog koud vochtig en vrijwel onbewoond flatgebouw zonder zon zou u voor 700 euro per wintermaand al terecht kunnen, exclusief stroomkosten e.d. Dus, daar bovenop komen aanvullende kosten voor gebruik van stroom, verwarming, gas, huur linnengoed etc. etc. etc. en tenslotte komen nog de kosten voor de eindschoonmaak. Sommigen rekenen voor de werkster, voor huur van linnengoed en handdoeken, voor het meenemen van uw hond en nog veel meer aspecten of diensten. Wanneer na uw overwintering alles goed is gecontroleerd wordt door de beheerder/verhuurder onder aftrek van deze extra kosten, uw betaalde borgstelling terugbetaald. Vaak blijft er van uw borg niet veel over.

Maar is dit de onzekerheid die u zoekt wanneer u een appartement voor de winter huurt? Bekijk de mogelijkheden en ga voor zekerheid en gemoedsrust.

Wat kost een appartement huren per maand in de winter?

De Algarve is een bestemming waar je héérlijk kunt overwinteren.
Portugal is de zuidelijkste en zonnigste bestemming van West-Europa. Met niet minder dan 3.000 zonuren per jaar. Dat is 3 x zo veel als thuis. Sneeuw? In Portugal alleen op de Serra da Estrela waar u in de winter zelfs de lange latten zou kunnen onderbinden. Ook op de Canarische Eilanden is het bijna nooit onder de 15 graden. Maar dat is veel verder weg dan de Algarve en u kunt niet met de eigen auto.

Hoelang mag je in het buitenland verblijven met AOW?
Elk verblijf in het buitenland telt mee. Dus niet alleen vakantie, maar ook een begrafenis of een bezoek aan een ernstig ziek familielid. U mag meerdere keren naar het buitenland, zolang u binnen het totaal van 13 weken per jaar blijft. Ook emigreren naar Portugal en uw AOW meenemen kan ook.

Wat is de koudste maand van het jaar in Portugal?
De gemiddelde jaartemperatuur is 20℃ in Portugal. De warmste maand van het jaar is Juli, met een gemiddelde temperatuur: 27℃. Januari is meestal het koudste maand in Portugal, met gemiddelde temperatuur 15℃. Het verschil tussen de warmste maand Juli en de koudste maand Januari is 12℃ maar kan overdag oplopen tot boven de 20℃ wanneer het een echt warme zomer wordt.

copyscape