Herfstvakantie Algarve, Portugal

Herfstvakantie Algarve, Portugal, want wat is er mooier dan er even tussenuit gaan na de enkele maanden school, universiteit of werken? De zomer is dan al voorbij en de herfst is dus aangebroken. Dan is het najaarvakantie tijd voor de kinderen. Tevens de ideale tijd om nieuwe energie op te doen ter voorbereiding van een lang winterseizoen. Tijdens een korte herfstvakantie in de Algarve zijn de temperaturen ook zeer aangenaam, zo rond de 20 graden celcius, en er valt dan veelal weinig of totaal geen regen. Oktober en November zijn geweldige maanden voor een herfstvakantie in de Algarve, Portugal. Zelfs in de herfst kan men nog lekker naar het strand te gaan om een gezond kleurtje te krijgen. Ook kan men prima in de herfst met het hele gezin of met z’n tweeën een terrasje pakken om wat te drinken en te eten of om leuke excursies te maken.

Herfstvakantie Algarve

Wil je een weekje uit je dak gaan met je vrienden in Albufeira, Algarve?
Dan is Oktober ook een perfecte maand voor een herfstvakantie. Ontspan je en rust geheel uit overdag op een van de prachtige zandstranden zoals Praia do Carvoeiro of Praia da Rocha. Want niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar kun je genieten van een prachtige zonvakantie in de Algarve. Al is het maar om er even tussenuit te zijn of om bij te komen van drukke en stressvolle tijden.

Winterbestemmingen in de Algarve, Portugal.

En wat dacht je van een winterzonvakantie in een van onze winterbestemmingen in de Algarve? Vaak voor oudere mensen die van hun pensioen genieten en naar de Algarve komen om de koude wintermaanden thuis te ontvluchten. Maar ook om te genieten van de zonnestralen die het oudere lichaam zo heerlijk verwarmen. Uw gewrichten worden weer soepel gemaakt terwijl het thuis koud of zelfs ijzig is. Veel ouderen die overwinteren in de Algarve doen dat voor meerdere maanden. Velen nemen hun hond of een ander huisdier mee, want die zijn toegestaan en welkom. Ze nodigen ook hun (klein)- kinderen uit om een weekje op bezoek te komen. Zo kunnen beide partijen genieten van een heerlijke herfst- of wintervakantie in de Algarve.

copyscape