Verwarming nodig in de Algarve?

Verwarming nodig in de Algarve? In uw thuisland is het koud, druilerig en een frisse wind. Misschien vriest het wel en bent u aan huis gebonden. Dan komt al snel de vraag of dat niet beter kan. Of u de stijve spieren niet heerlijk kunt laten verwarmen door de zon in de Algarve. U overweegt om te gaan overwinteren in de Algarve en heerlijk te gaan genieten van de aangename temperaturen in de winterzon. Overdag zijn de gemiddelde temperaturen in november 18-19 graden en in de wintermaanden daarna circa 16 graden.

Maar, is het wel zo aangenaam wanneer de winterzon achter de horizon verdwijnt?

Zonsondergang Algarve

De gemiddelde minima liggen dan rond de 10 graden en als u dan de pech hebt dat er een regenbuitje valt dan kan het in uw huur appartement in Carvoeiro of villa redelijk fris aanvoelen. Dus, Verwarming nodig in de Algarve? Van belang is dus er goed op te letten dat uw winterverblijf aangenaam te verwarmen is en (Let op!) wie de kosten voor die verwarming gaat betalen. Er zijn eigenaars die bij winterverhuur de hoge stroomkosten of gasflessen apart berekenen bovenop de huurprijs en dat kan een onaangename verrassing zijn.

Verwarmen met airco’s?

Veelal zijn het de airconditionings die niet alleen kunnen koelen. Maar zij kunnen ook heerlijke warme lucht de vertrekken inblazen. Dat is ook het geval bij de appartementen van www.Algarve.NU terwijl de villa een gezellige houtkachel en bovendien mooie warmtepanelen aan de wanden heeft, speciaal voor de overwinteraars. Uiteraard zijn de kosten voor stroom, gas en haardhout al in de prijs begrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en niet hoeft te bezuinigen op kosten en prima kunt genieten van het overwinteren in de Algarve.

copyscape