Huisdieren Toegestaan

Huisdieren Toegestaan. Dat geldt natuurlijk voor zowel uw hond als uw poes. Voor wie besluit te gaan overwinteren in de Algarve of op zomervakantie gaat en hond of kat liever niet achterlaat in Nederland is het huisdier meenemen naar de vakantieverblijven van Algarve.NU de oplossing. Want, zowel in de appartementen in Carvoeiro en Portimão alsook in vakantievilla Vila Maria is uw geliefde huisdier welkom. Juist in Vila Maria is het een paradijs voor uw trouwe kameraatje. Natuur, ruimte om heerlijk te rennen maar ook strand en zee om te ravotten. www.Algarve.NU de vakantieverhuursite zonder verborgen hoge commissies en kosten. Ook voor uw zomervakantie, schoolvakanties en strandvakanties in de Algarve.

Overwinteren in de Algarve aan zee.

Het overwinterappartement Vila Arade biedt het voordeel dat het terrein geheel omheind en ommuurd is. Zodat uw trouwe huisdier nooit kan weglopen in een vreemde omgeving. Voordat u afreist naar de winterzon in de Algarve attenderen wij u er graag op dat er regels zijn voor het reizen met huisdieren binnen de EU. Zorg voor een EU Dierenpaspoort dat door de dierenarts wordt afgegeven. Het is van belang dat u bijvoorbeeld bij de douane kunt aantonen dat u de eigenaar van het dier bent. En dat de vereiste inentingen zijn gedaan. Zorg er dus ook voor dat uw hond of kat is gechipt en gevaccineerd tegen hondsdolheid.

Huisdieren Toegestaan

Dit betekent dat dieren jonger dan 3 maanden niet mee kunnen reizen. Zij zijn te jong voor vaccinaties. En, er mogen niet meer dan 5 huisdieren tegelijk over de Portugese grens worden meegenomen. Helaas biedt Ryanair niet de mogelijkheid om een huisdier te vervoeren. Maar Transavia heeft soepeler regels. In de cabine mogen slechts 2 kleine huisdieren tegelijk, in een tas, worden vervoerd. Grotere dieren moeten in een bench in het ruim. Veelal is dit geen enkel probleem en zijn de honden weer erg blij hun baasjes op het vliegveld terug te zien.

Dierenarts en hondenkennel in de Algarve.

Ook wanneer u kiest voor appartement Portugal huren voor o.a. Golf en uw huisdier mee op vakantie neemt, kan het voorkomen dat uw huisdier een probleem heeft. Wanneer uw huisdier ziek of gewond wordt, dan zijn er meerdere dierenartsen in de Clinica Veterinaria in de regio die hulp kunnen bieden. Mocht er enige twijfel zijn check dan voor aanvang van de reis naar de winterzon de website Nederland Wereldwijd. Controleer de regels van het land waar u naartoe gaat. De ambassade kan u daarbij helpen. Als de checklist is afgevinkt dan kunnen uw huisdier en u heerlijk gaan ontspannen in de Algarve. Dus, Huisdieren Toegestaan. Dus perfect voor een zonnige winter in Algarve. Portugal.

copyscape