Vila Maria – Carvoeiro

Het typische dorp Carvoeiro met zijn kleine vissersstrandjes en verschillende andere mooie zandstranden langs de kust. Dicht bij Praia de Benagil en Praia do Carvoeiro en in de Vale d’El Rei is onze Vila Maria – Carvoeiro gelegen. Een echt natuurhuis zonder afgelegen te zijn. Hoewel Carvoeiro nu een echt vakantiedorp is, hebben de strenge bouwregels voorkomen dat Carvoeiro een van de plaatsen met torenhoge flatgebouwen is geworden, zoals Albufeira of Armacao de Pera. De charme en het karakter van Carvoeiro zijn bewaard gebleven.

Video Vila Maria – Carvoeiro, een aantrekkelijk vakantiehuis met privé zwembad, gelegen bij een aantrekkelijk vakantiedorp aan de kust Algarve.

Praia do Carvoeiro is een heel vriendelijk dorp met veel restaurants, bars en kleine winkeltjes en zelfs 2 discotheken. Ook is er een Nederlandse huisarts, een tandarts en een goede apotheek. Dichtbij zijn 3 zeer goede en mooie golfbanen, Vale da Pinta, Gramacho en een par-3 negen holes baan genaamd Vale do Milho. Ook dichtbij zijn het waterpark Slide and Splash in Estombar en Zoo Marine in Guia. Een huurvilla, onze appartementen  (Aurora Mar) of hotel is gemakkelijk te vinden en altijd dicht bij alle voorzieningen. Top of the bill hotel in Carvoeiro is The Tivoli Almansor, direct aan zee, het strand Praia de Centeanes en waar ook veel conferenties worden gehouden. Sinds kort is er de Skybar, met lift te bereiken en met bijzonder fraai uitzicht.

Bekijk hier de Video Vila Maria – Carvoeiro. Tot 6 personen, alleen voor u, geen anderen aanwezig. Privé zwembad. Rust en vrijheid in grote tuin. Slechts 800m van het strand van Praia de Benagil. Gelegen bij Praia de Benagil in de Vale d’El Rei, Carvoeiro, Algarve. Hond ook welkom 

copyscape