Waar kun je het goedkoopst overwinteren?

Waar kun je het goedkoopst overwinteren? Vroeger leerde mijn moeder me: Goedloop is Duurkoop. Een wijsheid die nog erg vaak opgaat. Soms niet helemaal het geval maar wel erg vaak. Daarom nu al een welgemeend advies: Zoek niet naar het goedkoopste overwinteradres maar zoek naar het huis of appartement dat het meest overeenkomst met uw wensen en verwachtingen. Laat u informeren over uw winterverblijf in de Algarve. Natuurlijk kan je echt goedkoop overwinteren in Portugal. Dat kan zeker in bepaalde streken en regio’s in het land.

Lokatie, lokatie, lokatie en compleetheid zijn prijsbepalend.

Maar waarom juist daar? Daar overwintert u veelal in de “keerzijde van de medaille”. Een appartement in een spookstad die alleen in de zomer leuk en levendig is, een huisje op het platteland, ver verwijderd van winkels, restaurants en andere overwinteraars, een vochtig optrekje waar verwarmen alleen kan door een heel hoge stroomrekening, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Dat is beslist niet wat u zoekt en waar u terecht wilt komen. En let wel, er is er altijd eentje ergens te vinden die nòg goedkoper is. Maar is die ook beter?

Waar kun je het goedkoopst overwinteren?

De vochtige koude en natte Noord-Europese wintermaanden ontvluchten doet u niet om ze in Zuid- Europa weer op te zoeken. Neen, u komt er voor uw rust, de heerlijke winterzon, de fijne contacten met andere zoekers van wintercomfort en om volledig te kunnen ontspannen. Ook uw hond of poes wilt u meenemen en die zijn lang niet overal welkom.

Langetermijn huur in de Algarve.

Dus, ga niet voor het goedkoopste adres maar voor de mogelijkheden die u het meest aanspreken qua locatie, comfort, compleetheid, verleende service. Dan is de prijs, min of meer, van ondergeschikt belang. You only live once! Maar, je kunt je spaargeld ook maar 1 keer uitgeven. Daarom zullen de vakantievilla of de vakantieappartementen van Algarve Vakantie Verhuur waarschijnlijk snel in aanmerking komen om uw wintervakantie door te brengen. Ze zijn centraal gelegen op nog geen 45 minuten rijden van Faro vliegveld en van alle gemakken voorzien. Zelfs de werkster komt 2x per week, uw linnengoed en handdoeken worden voor u gewassen en bovendien zijn uw huisdieren toegestaan en welkom.

copyscape