Nederlandse Hostess

Hoe belangrijk het is om, zeker ingeval van nood, ziekte of problemen, een luisterend oor of een helpende hand te hebben die je eigen taal spreekt wanneer je als senior aan het overwinteren bent in de Algarve? Heel belangrijk en zeker voor de wat ouderen die in de Algarve van de winterzon komen genieten. Onze gastvrouw heet Joke -wellicht dat u haar al kent van uw vakantiereizen met Kras waar ze vele jaren voor heeft gewerkt- en is zeer ervaren. Ze woont al meer dan 30 jaar in de Algarve, heeft een gezin en kleinkinderen, spreekt en schrijft natuurlijk ook vloeiend Portugees en “kent de kneepjes van het vak”.

Nederlandse Hostess Algarve

Zij is een zeer waardevolle toevoeging die wij bieden aan gasten die hun zomervakantie en/of wintervakantie in de Algarve in een van onze appartementen willen doorbrengen. Zij wordt alom geprezen (zie ook de reviews op de site www.Algarve.NU) vanwege haar professionaliteit. Zij kent tal van belangrijke of interessante mensen en plaatsen in de Algarve en bezoekt u regelmatig.
Het feit dat onze overwinteraars weten dat ze iemand in de directe omgeving hebben op wie zij kunnen terugvallen wanneer dat nodig mocht zijn, is zeer geruststellend en is mede een reden dat overwinteraars voor onze appartementen kiezen.