Nederlandse Hostess

Veiligheid en vertrouwd op wintervakantie.

Nederlandse Hostess. Hoe belangrijk het is om, zeker ingeval van nood, ziekte of problemen, een luisterend oor of een helpende hand te hebben. Iemand die je eigen taal spreekt wanneer je als senior aan het overwinteren bent in de Algarve? Heel belangrijk en zeker voor de wat ouderen die in onze appartementen in de Algarve van de winterzon komen genieten. Uw gastvrouw heet Joke -wellicht dat u haar al kent van uw vakantiereizen met Kras waar ze vele jaren voor heeft gewerkt- en is zeer ervaren. Ze woont al meer dan 30 jaar in de Algarve. Heeft een gezin en kleinkinderen, spreekt en schrijft natuurlijk ook vloeiend Portugees en “kent de kneepjes van het vak”.

Nederlandse Hostess Algarve

Zij is een zeer waardevolle toevoeging die wij bieden aan gasten die hun zomervakantie en/of wintervakantie in de Algarve in een van onze appartementen willen doorbrengen. Zij wordt alom geprezen (zie ook de reviews op de site www.Algarve.NU) vanwege haar professionaliteit. Ze kent tal van belangrijke of interessante mensen en plaatsen in de Algarve en bezoekt u regelmatig. Een perfecte Nederlandse Hostess.
Het feit dat overwinteraars die appartementen Algarve, Portugal te huur zoeken, weten dat ze iemand in de directe omgeving hebben op wie zij kunnen terugvallen wanneer dat nodig mocht zijn, is zeer geruststellend. En is mede een reden dat overwinteraars voor onze appartementen kiezen.

Vakantie met door de zorgverzekering vergoede thuiszorg

Het is goed om te weten dat u precies dezelfde rechten heeft op zorg en de vergoeding daarvan als die u in Nederland via een indicatie is toegekend. Dit geldt voor een verblijf in Portugal van maximaal 90 dagen aaneengesloten. Prima voor overwinteraars maar ook voor de zomervakantie in een van onze woningen.

Afhankelijk van welke zorg u nodig heeft kunt u aanspraak maken op een BIG- geregistreerde verpleegkundige. Of van een verzorgende die natuurlijk geen verpleegkundige handelingen mag verrichten. Voor de duur van uw verblijf kunt u de zorg tijdelijk laten overgedragen door uw eigen zorgorganisatie. De geleverde zorg wordt door diverse organisaties in Portugal volledig bijgehouden. De zorg wordt weer teruggenomen zodra u weer in Nederland bent. Bespreek dit met uw verzekeraar.

 

copyscape