Kan je in Portugal overwinteren?

Kan je in Portugal overwinteren? En is de Algarve goed voor een wintervakantie? Terwijl in Nederland de regen, wind, vrieskou en sneeuw voor de deur staan is het heel fijn om dit te ontvluchten en deze wintermaanden in zuid Portugal te verblijven. Niet alleen voor de jongere gezinnen voor een fijne nazomervakantie of herfstvakantie. Neen, ook en zeker ook voor de ouderen die de winterzon willen opzoeken om van het heerlijke klimaat te komen genieten..

Kan je in Portugal overwinteren?

Hoewel het natuurlijk ook in Portugal soms goed en stevig kan regenen is er grote kans dat het weer in Portugal een stuk beter is dan thuis in je eigen land. Het klimaat in Portugal kent maar heel zelden vorst en de gemiddelde temperaturen liggen in de winter al gauw rond de 16-17 graden Celsius. Natuurlijk zijn de dagen korter van in de zomermaanden maar dat wordt weer goed gemaakt in je knusse huiskamer op je winteradres.

Algarve goed voor een wintervakantie?

Velen vinden de Algarve in Portugal de beste plaats om te gaan overwinteren. Niet alleen vanwege de grote zon-zekerheid maar ook vanwege de heerlijke temperaturen en de vriendelijke mensen. De Algarve is dan ook een erg populaire bestemming om te overwinteren maar ook voor nog werkende of jonge gezinnen die wille komen genieten van een fijne strandvakantie. Voor overwinteraars zijn er vele mogelijkheden om de dagen door te brengen. Tenslotte gaat de hele dag in de zon op je balkon of in de tuin zitten ook vervelen.

De heerlijke berg- en strandwandelingen zijn dan ook erg populair bij de overwinteraars. Maar ook voor de mensen die van de golfsport houden is de Algarve een ideale winterbestemming. Er is een zeer ruime keuze uit schitterende golfbanen. Aan de kust of iets meer het heuvelachtige binnenland in. Ook is de vriendelijke bevolking voor velen een reden om voor de Algarve in Portugal te kiezen. De prijzen om gezellig uit eten te gaan zijn een stuk lager dan in het thuisland. En, de keuze is heel ruim zodat u ook de internationale keuken kunt proeven in de restaurants op uw vakantiebestemming. Onze appartementen in Praia do Carvoeiro staan aan de estrada do Farol en wordt in de volsmond Restaurantstraat genoemd.

copyscape