Verhuur bij Nederlanders

Overwinteren  in Portugal kan een uitdaging zijn als u de Portugese of Engelse taal niet machtig bent. Daarom is huren bij Nederlanders verblijven van één van de accommodaties van algarve.nu de goeie keuze. Waarom? Om te beginnen zult u zich snel thuis voelen tussen de verzameling Nederlandse boeken en spelletjes in elk verblijf. En de Nederlandse tv-zenders met het matige Nederlandse winterweer houden u op de hoogte van het wel en wee, thuis in Nederland. De vakantiewoningen zijn uitermate geschikt voor verblijf in de winterzon maar ook voor zomervakanties met het gezin. De vrijstaande villa heeft zelf een eigen laadpaal voor uw elektrische auto.

Verhuur bij Nederlanders

De vakantieverblijven hebben een Nederlandse eigenaar, vandaar de titel Verhuur bij Nederlanders. Bij hem een Luxe Villa Algarve Huren is veilig en vertrouwd. En, een Nederlandse hostess ter plekke. Zij woont al heel veel jaren in Carvoeiro, heet Joke en is zeer behulpzaam en goed bereikbaar voor al uw vragen. In de appartementen en villa in Carvoeiro en Portimão wordt alle informatie overzichtelijk in het Nederlands e huisboek verstrekt. Nuttige info over het verblijf, belangrijke zaken zoals waar u een Nederlandstalige huisarts en apotheek kunt vinden. Toeristische en culinaire informatie over de omgeving. Allemaal in uw eigen taal.

Overwinteren in de Algarve bij Nederlandse eigenaar.

Actuele informatie vindt u bijvoorbeeld ook bij de Nederlandtalige Club Algarve Portugal. Hun online Nederlandstalig magazine is er voor iedereen die interesse heeft in het reilen en zeilen van Nederlanders in Portugal. In de appartementen en de villa vindt u de Nederlandse jaaruitgave, vol met Nederlandse bedrijven die in de Algarve gevestigd zijn. Ook handig om te weten te komen waar u medelanders, andere senioren en overwinteraars kunt ontmoeten. Meer nuttige Nederlandstalige informatie is bovendien te vinden op visitportugal.com. Ook op algarve-gids.com kunt u bijvoorbeeld vinden waar u een avondje kunt kaarten met andere Nederlanders. Of een golfles kunt volgen bij een Nederlandse pro. En natuurlijk vindt u uitgebreide Nederlandstalige informatie over de vakantieverblijven in Carvoeiro, Benagil en Portimao op www.algarve.NU de website voor vakantiehuizenverhuur van Particulier aan Particulier.

copyscape